Home » Xbox Series X Showcase: alle aankondigingen op een rijtje

Xbox Series X Showcase: alle aankondigingen op een rijtje

Tijdens de Xbox Series X Showcase zijn er verschillende nieuwe games aangekondigd. Ook is er dieper ingegaan op reeds aangekondigde games. We zetten alles voor je op een rijtje.

Microsoft hield gisteravond zijn Xbox Series X-gamesevenement en het bevatte heel veel gamenieuws. In tegenstelling tot de presentatie in mei die exclusief was gewijd aan games van derden, was dit evenement sterk gericht op Xbox Series X-games uit de eigen studio’s van Microsoft.

Halo Infinite

Halo Infinite was de eerste game die werd getoond tijdens de Xbox Games Showcase. Verteld door Cortana – of mogelijk Dr. Halsey – zoals we het pantser van de Master Chief zien geconstrueerd, leidde de teaser rechtstreeks naar een Halo Infinite gameplay-demo . Het bevatte dezelfde piloot die we in de teaser op E3 ​​2019 zagen, waarbij de Master Chief crashte voor een noodlanding. De Banished hebben de ringwereld overgenomen en de helden hebben een slipspace-drive nodig om te vertrekken. Er waren ook een nieuwe enterhaak en een paar nieuwe wapens te zien. 343 wil dat deze game het platform is voor de komende 10 jaar Haloin plaats van vast te houden aan genummerde termijnen. Multiplayer is nog niet vertoond, maar 343 zei dat we dat konden verwachten naarmate we dichter bij de lancering komen. We zullen ook graag leren hoe het verbinding maakt met Halo 5: Guardians, hoewel de ontwikkelaar zegt dat het ook een geweldig toegangspunt zal zijn voor nieuwkomers.

Fable

Fable is eindelijk terug en zoals geruchten suggereren, wordt het ontwikkeld door de bekendheid van Playground Games of Forza Horizon. De game ging in première met een kleine fee die op Tinkerbell leek toen ze een magische wereld binnenvloog, maar ze werd snel opgegeten door een enorme pad. Het lijkt erop dat de droge humor van de serie volledig intact is.

Senua’s Saga: Hellblade 2

Senua’s Saga: Hellblade 2 speelt zich af in IJsland en is gebouwd met Unreal Engine 5. De gameplay werd niet getoond, maar de ontwikkelingsreis zal worden opgetekend op het YouTube-kanaal van Ninja Theory.

Avowed

Obsidian’s volgende grootschalige rollenspel werd tijdens het evenement vertoond. Een duistere game met skeletvijanden en een first-person perspectief, Avowed ging tijdens het evenement in première met een trailer en maakt ook gebruik van magische vaardigheden. Er werd geen releasedatum gegeven, maar het wordt beloofd als een “uitgebreide” RPG en wordt vanaf de grond opgebouwd om te profiteren van Xbox Series X.

Forza Motorsport

Turn 10 Studios is vroeg in ontwikkeling met de volgende Forza Motorsport-titel en deze ging in première met een in-engine trailer . Zoals verwacht lijkt het een bijna fotorealistische racegame te zijn die het meeste uit de Xbox Series X-technologie haalt.

State of Decay 3

Undead Labs ging in première in State of Decay 3 tijdens de Xbox Games Showcase. Het volgende item in zijn open-end zombie-overlevingsserie lijkt net zo donker te zijn, en de teaser die we zagen, richtte zich op een overlevende die door de wildernis scout totdat ze een ondood hert tegenkomt.

CrossfireX

De CrossfireX-campagne ging in première tijdens de showcase en werd samen met Remedy Entertainment ontwikkeld. Het lijkt enkele van de psychologische en karaktergestuurde elementen van de vorige games van de studio te bevatten, maar het behoudt ook de intense first-person shoot-gameplay van het gratis te spelen multiplayer-gedeelte. Het komt later dit jaar.

Warhammer 40.000: Darktide

Een exclusieve lancering van de Xbox-console, Warhammer 40.000: Darktide, werd onthuld tijdens de presentatie en lijkt extreem hoge productiewaarden te hebben. Er is een verkenningsploeg in een korf gestuurd om een ​​soort onrust te onderdrukken, maar ze merken al snel dat de situatie erger is dan verwacht. Het komt in 2021.

Phantasy Star Online 2

Nog een exclusieve console-lancering, dit keer van Sega, bevat Phantasy Star Online 2: New Genesis een nieuwe wereld om te verkennen en actievolle gevechten. De uitbreiding komt in 2021.

Medium

Eerder onthuld tijdens een eerder evenement, werd Medium tentoongesteld tijdens de showcase. We kregen een idee van de mysterieuze gebeurtenissen die leken plaats te vinden voordat de wedstrijd begon en eindigde in een schot. Het nachtmerriescenario kan worden geleefd door het titulaire medium dat lijkt te zoeken naar een manier om de geschiedenis te veranderen.

The Gunk

Ontwikkeld door de makers van SteamWorld, werd The Gunk aangekondigd als exclusieve lancering voor de Xbox-console. In tegenstelling tot sommige eerdere games van de ontwikkelaar, speelt deze zich af in een volledig 3D-omgeving en de titulaire Gunk lijkt een verzamelobject te zijn. Het landschap kan in een oogwenk groeien en veranderen, maar er zijn gevaarlijke vijanden die je daar niet willen hebben.

Tetris Effect: Connected

Tetris Effect komt eindelijk naar Xbox als Tetris Effect: Connected , en het brengt multiplayer om de ervaring nog beter te maken. Wat niet is veranderd, zijn de prachtige beelden en emotionele soundtrack, evenals de klassieke gameplay van de serie. Met de borden van je vrienden vlak bij de jouwe, kan het echter hectischer worden.

Stalker 2

Exclusief voor Xbox-platformen, is Stalker 2 eindelijk echt. Het langverwachte vervolg speelt zich af in het bestraalde gebied van Tsjernobyl, berucht gemaakt door de nucleaire ramp, en bevat zware sciencefictionelementen. Wezens worden getoond in ondergrondse laboratoria en een dappere ontdekkingsreiziger waagt zich in het onbekende.

Destiny 2

Destiny 2 wordt nog groter en als je gemakkelijker wilt spelen, heb je het snel. Xbox Game Pass ondersteunt Destiny 2 op Xbox Series X, Xbox One en mobiel via de cloud. De nieuwe versie van de game op Xbox Series X ondersteunt 4K en 60 frames per seconde en de uitbreidingen worden ook opgenomen via Xbox Game Pass.

Psychonauts 2

Jack Black is te zien in Psychonauts 2 , en de acteur laat ook zijn gouden pijpen wat werk doen door in het spel te zingen. Hij schittert als een gouden Navi-achtige sliert, maar behoudt zijn kenmerkende diepe stem voor zijn liedjes. Dit is slechts een van de nieuwe personages die Raz zal tegenkomen in de game, die inhoud had teruggeknipt naar de game nadat Microsoft Double Fine Entertainment had overgenomen.

As Dusk Falls

Onafhankelijke studio Interior / Night debuteerde tijdens de presentatie met het spel As Dusk Falls . De game beslaat een periode van 30 jaar in het Amerikaanse zuidwesten en richt zich op familie en opoffering. Het gebruikt een aquarelachtige kunststijl en wordt beschreven als een ‘interactief drama.

Grounded

Een ander Obsidian-project dat eerder werd onthuld, Grounded is alsof Honey, I Shrunk the Kids in een game zijn veranderd. In het simulatiespel proberen jij en je vrienden te overleven in een achtertuin geplaagd door insecten die je levend kunnen opeten. Je moet samenwerken om te overleven, of je kunt ze verraden en alleen overleven. Grounded komt uit op 28 juli in Xbox Game Preview.

The Outer Worlds

The Outer Worlds krijgt nieuwe inhoud in de vorm van een DLC hoofdstuk. Peril on Gorgon voegt meer gevaar en mysterieuze bedrijfsintriges toe aan het rollenspel van Obsidian en het verschijnt op 9 september.

Tell Me Why

Dontnod Entertainment liet Tell Me Why zien tijdens de presentatie, en het verhaal van de broer of zus gaat over de relatie tussen een meisje en haar broer. De twee krijgen visioenen wanneer ze emotioneel worden, en het lijkt een sleutel te zijn geweest in hun begrip van het verleden en hun opvoeding. Het eerste hoofdstuk komt uit op 27 augustus.

Everwild

Rare’s Everwild werd ook getoond tijdens de presentatie en het lijkt een rustig en uniek spel te zijn met een prachtig kleurenschema. Enorme wezens zwerven de wereld rond, maar ze lijken niet vijandig te zijn – of in ieder geval niet allemaal. Sommige van deze wezens lijken op de rand van de dood te staan, en mensen werken eraan om ze weer tot leven te wekken.

Balan Wonderworld

Yuji Naka verscheen tijdens de pre-show met Square Enix om het nieuwe project van zijn Balan Company-divisie in première te laten gaan. Het actiespel Balan Wonderworld maakt gebruik van een enkele knop om verschillende vaardigheden uit te voeren. Je actie verandert afhankelijk van het kostuum dat je draagt. Het ondersteunt 24 talen en is beschikbaar op Xbox One en Series X met Smart Delivery.

Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2 werd aangekondigd tijdens de pre-show met een kijkje in de gameplay met een mysterieus vogelachtig wezen. De game breidt uit op de systemen van de eerste game en zal meer geavanceerde AI bevatten en meer gebieden om te verkennen. Je kunt de omliggende omgevingen bezoeken voor nog meer horrorpotentieel. Het komt in 2021 naar Xbox en PC.

Echo Generation

Een prachtig avonturenspel gemaakt door een kleinere studio in Ontario, Canada, CocoCucumber’s Echo Generation werd getoond tijdens de pre-show. Het gebruikt een kaartsysteem voor gevechten en heeft een unieke esthetiek die bijna lijkt op voxelkunst.

Watch Dogs: Legion

We hebben Watch Dogs: Legion tijdens de pre-show opnieuw bekeken en richtten zich op de permanente doodsmechaniek. Een superspion wordt onmiddellijk gedood en DedSec moet naar andere Londenaren kijken om hun gelederen aan te vullen.

ExoMecha

TwistedRed onthulde tijdens de pre-show een nieuwe first-person shooter genaamd ExoMecha , en het lijkt een actievolle game te zijn die voertuiggevechten combineert met gevechten tegen enorme met wapens zwaaiende mechs. Er zijn zelfs vuurspuwende mechanische wezens en het zal gratis zijn als het later dit jaar arriveert.

Dragon Quest 11

Dragon Quest 11 komt naar Xbox en zal beschikbaar zijn op Xbox Game Pass. Het is voor het eerst dat de serie zelfs op een Xbox-platform komt. Het lijkt grotendeels onveranderd te zijn ten opzichte van eerdere versies en het bevat zelfs de retro-modus die de game in een retro-stijl RPG verandert. Het wordt gelanceerd op 4 december

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.