Home » EA kondigt Kylian Mbappé aan als coverster voor FIFA 21, grote toevoegingen aan carrière en Volta-modus

EA kondigt Kylian Mbappé aan als coverster voor FIFA 21, grote toevoegingen aan carrière en Volta-modus

EA Sports heeft nieuwe informatie vrijgegeven rondom FIFA 21. Zo is de coverster eindelijk bekend en is er een nieuwe trailer uitgebracht die meer laat zien van de game.

EA Sports trekt eindelijk het doek op FIFA 21. Vandaag onthulde het Paris Saint-Germain’s Kylian Mbappé als de coverster en plaagde het ook enkele grote veranderingen in de favoriete modes van fans.

“Dit jaar brengen we fans samen via sociale ervaringen die zowel de kleine ervaring als de opwinding op het professionele veld naar een hoger niveau tillen en de meest authentieke en interactieve EA Sports FIFA-ervaring tot nu toe bieden”, aldus uitvoerend producent Aaron McHardy. “Naast een van de grootste updates tot nu toe in de carrièremodus en een verbeterd spelrealisme dat de kloof tussen de echte en virtuele voetbalwereld blijft overbruggen, hebben fans meer manieren dan ooit om het prachtige voetbalspel te spelen waar we allemaal van houden.

De nieuwe innovaties van Career Mode omvatten meer diepgang in wedstrijden, transfers en training. Een nieuwe interactieve wedstrijdsim geeft je meer controle over de spelresultaten en een vernieuwd groeisysteem geeft je een beter beheer over de ontwikkeling van spelers.

De vorig jaar geïntroduceerde Volta-modus krijgt ook enkele updates, met aanpasbare avatars, 20 unieke velden in zes contintenten om op te spelen, en nieuw tempo en intelligente teambewegingen. Het zal ook een nieuwe verhalende toevoeging hebben, genaamd “The Debut”, die grote namen uit het voetbal zal bevatten, zoals Kaká en Lisa Zimouche.

Natuurlijk zou het geen nieuwe FIFA zijn zonder enkele gameplay-aanpassingen. Verwacht nieuwe dynamische aanvalsystemen. Agile dribbelen geeft je meer tools wanneer je tegenover een verdediger staat; positionering van persoonlijkheid verhoogt de intelligentie in het spel om ruimte en tijd beter in het spel te implementeren; creatieve runs geven spelers nieuwe opties voor off-the-ball momenten. Het natuurlijke botsingssysteem belooft nieuwe animaties voor algehele soepelere spelersinteracties op het veld.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.