Home » Doom Eternal en The Elder Scrolls Online komen naar next-gen

Doom Eternal en The Elder Scrolls Online komen naar next-gen

Bethesda heeft aangekondigd dat Doom Eternal en The Elder Scrolls Online naar de PlayStation 5 en de Xbox Series X gaan komen.

Gamers die de PlayStation 4- of Xbox One-versies kopen of bezitten, kunnen gratis upgraden naar de PlayStation 5- of Xbox Series X-versie. Hoewel de volgende generatie-versies nog niet zijn uitgewerkt, belooft Bethesda een lijst met verbeteringen en een releasedatum voor de komende weken en maanden. De uitgever heeft ook aangekondigd dat het zich ertoe verbindt gratis upgrades aan te bieden van alle extra games van de huidige generatie die het op de volgende generatie consoles uitbrengt.

Doom Eternal werd eerder dit jaar uitgebracht, terwijl The Elder Scrolls Online in 2015 voor het eerst op consoles werd gelanceerd. Bethesda zei ook dat de teams eraan werken om beide titels achterwaartse compatibiliteit te laten ondersteunen wanneer de nieuwe consoles worden gelanceerd, wat betekent dat er hopelijk geen onderbreking in het spel zal zijn. als de nieuw aangekondigde versies niet samen met PS5 en Xbox Series X starten.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.