Home » Nieuwe informatie Crash Bandicoot 4: It’s About Time vrijgegeven

Nieuwe informatie Crash Bandicoot 4: It’s About Time vrijgegeven

Er is eindelijk nieuwe informatie en gameplay van Crash Bandicoot 4 vrijgegeven.

Na de aankondiging van Crash Bandicoot 4: It’s About Time, waren fans benieuwd hoe anders het avontuur zou zijn van Crash’s eerdere uitstapjes. Tijdens de laatste State of Play-stream hebben we wat meer geleerd over de nieuwe elementen die naar Crash 4 komen.

Het avontuur begint op N. Sanity Beach, de locatie waar de serie allemaal begon. Als je terugkeert naar deze locatie in Crash 4, zie je meteen de vorderingen in de kunststijl, die is geïnspireerd door de originele games en de tekenfilms die hen inspireerden, evenals de animaties. Daarnaast kunnen spelers een nieuwe moveset voor Crash uitproberen, inclusief wall-running, slingeren aan touwen, over railingen glijden en meer. De veranderingen worden verder duidelijk door de wijd open vergezichten, nieuwe personagemodellen en expressieve animaties.

Eerdere Crash Bandicoot-games gaven de buideldieroutfits in bepaalde situaties, en Crash 4 verdubbelt dat en levert meer outfits dan voorheen die je naar believen kunt uitrusten voor Crash en Coco. Maak je geen zorgen als je gewoon als een gewone bandicoot wilt spelen; de outfits zijn volledig cosmetisch. Developer Toys for Bob leverde extra goed nieuws: er zijn geen microtransacties en alle outfits worden verdiend door middel van gameplay.

Een andere manier waarop spelers hun gameplay kunnen veranderen, is via Quantum Masks. Deze maskers dienen als beschermers van tijd en ruimte, en gelukkig staan ​​ze aan jouw kant. Met behulp van de vaardigheden van de vier maskers kunnen Crash en Coco de wereld om hen heen veranderen met ontzagwekkende krachten. Met deze maskers kun je de zwaartekracht omdraaien, de wereld vertragen en zelfs faseverschuivingselementen in en uit het bestaan. Een vierde masker geeft extra krachten, maar Toys for Bob is nog niet klaar om zijn krachten te onthullen.

Hoewel Crash het meest in de spotlight staat, is hij niet het enige personage dat je speelt. In feite kun je elk Crash-level spelen als zijn zus Coco. Bovendien speel je op sommige niveaus als Neo Cortex, terwijl je bij andere als de kolossale Dingodile speelt. Crash 4 introduceert ook Inverted Mode, een ervaring in spiegelmodus die je speciale missies en kunststijlen biedt, terwijl je soms zelfs de manier waarop het spel speelt verandert voor extra uitdaging en plezier.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time komt op 2 oktober naar PlayStation 4 en Xbox One.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.