Home » Ubisoft+ komt waarschijnlijk naar Xbox Game Pass

Ubisoft+ komt waarschijnlijk naar Xbox Game Pass

Het gerucht gaat dat Ubisoft Plus-abonnementsservice onderdeel wordt van Xbox Game Pass.

De Xbox Game Pass is een geweldige abonnementsservice die Microsoft aanbiedt waarmee spelers direct toegang hebben tot veel verschillende games zonder extra kosten, evenals toegang op de eerste dag voor first-party titels. Terwijl de digitale bibliotheek blijft groeien, lijkt het erop dat er meer Ubisoft-titels op komst zijn voor Game Pass-leden, althans volgens een nieuw gerucht dat stelt dat Ubisoft Play toetreedt tot de Microsoft-service.

De abonnementsservice van het Ubisoft-merk geeft spelers momenteel toegang tot een breed scala van de bibliotheek van de studio zonder extra kosten buiten de maandelijkse kosten. Het lijkt erg op die van de Xbox Game Pass en met de toevoeging van EA Play voor Game Pass Ultimate lijkt het erop dat de Ubi-gerichte service de nieuwste is die aan de Microsoft-bundel wordt toegevoegd.

Hoewel Ubisoft noch Microsoft de geruchten hebben aangepakt, begon ik voor het eerst geruchten te horen dat deze stap in oktober vorig jaar werd overwogen, hoewel ik van een officieel kanaal geen bevestiging kon krijgen of het groen licht had of niet. Na het bovenstaande lek hebben verschillende insiders van de industrie gewogen dat dit de logische volgende stap zou zijn voor Xbox Game Pass, hoewel Microsoft heeft bewezen dat echt alles eerlijk is met hun hernieuwde push in de game-ruimte.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.