Home » Zesde seizoen Apex Legends heeft een startdatum

Zesde seizoen Apex Legends heeft een startdatum

Het nieuwe seizoen van Apex Legends gaat bijna van start.

Apex Legends Seizoen 6, Boosted, staat klaar om van start te gaan op 18 augustus met een hele reeks nieuwe content. De grootste toevoeging is een nieuwe legend, Rampart. Ze is een grote schutter, een slimme prater in vechtclubs die blijkbaar van kauwgom houdt.

Ze is duidelijk hier om wedstrijden te winnen en kauwgom te kauwen. Er is een nieuwe battle pass om te verkennen, nieuwe wapens om mee op de bank te gaan en zelfs knutselen. Bouwen! Luister, er komen veel nieuwe dingen aan in seizoen 6, en Respawn heeft een gewaagde nieuwe gameplay-trailer die een aantal leuke dingen laat zien.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.