Home » Ghost of Tsushima krijgt gratis co-op multiplayer

Ghost of Tsushima krijgt gratis co-op multiplayer

Binnenkort kun je samen met vrienden de wereld van Ghost off Tsushima verkennen.

Heb je genoten van het aaien van vossen, het jagen op de wind en coole manieren bedenken om machtige kampementen in Ghost of Tsushima te veroveren? Misschien kijk je gewoon naar beren die slechteriken verdrinken.

Ghost of Tsushima krijgt later dit najaar een gratis coöperatieve multiplayer-ervaring die bekend staat als Ghost of Tsushima: Legends. Het is een online ervaring die geschikt is voor 2-4 spelers die allemaal als unieke personageklassen kunnen spelen. Speel als Hunter, Ronin, Assassin of Samurai.

Het aanbod verschilt afhankelijk van het aantal vrienden (of willekeurige matchmaker-spelers. Randoms zijn gewoon vrienden die je nog niet hebt ontmoet, toch?) Dat je kunt inzetten. Met twee spelers kun je deelnemen aan taken in verhaalstijl met oplopende moeilijkheidsgraad die coördinatie met je partner vereisen.

Vier spelers kunnen overlevingsmissies op basis van golven uitvoeren, inclusief ongelooflijk uitdagende ontmoetingen met Oni. Ja. Demonen en magische krachten en zo. Dat zou interessant moeten zijn!

Kort nadat Ghosts of Tsushima: Legends is gelanceerd, wordt er een raid-ervaring uitgebracht voor vier spelers. Deze neemt je mee naar een nieuw rijk om een ​​”brute nieuwe vijand” te bevechten. Op basis van de vorige informatie is dit ding waarschijnlijk een uitstapje naar een demonenrijk om een ​​aantal absoluut gekke dingen aan te pakken.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.