Home » Nieuwe details Hitman 3 vrijgegeven

Nieuwe details Hitman 3 vrijgegeven

De gamemodi van Hitman 3 zijn verder uitgelicht.

Hitman 3 komt in januari en vandaag heeft IO Interactive besloten om een ​​schat aan informatie over de spelmodi te laten vallen die spelers kunnen verkennen. Spelers kunnen in de eerste plaats deelnemen aan een klassieke campagne-ervaring, een ervaring die een “dramatische afsluiting” belooft voor de World of Assassination-trilogie.

Met de Elusive Target-modus kunnen spelers een uniek doelwit opsporen zonder hulp van de HUD of Instinct. Deze modus is bedoeld als de ultieme uitdaging in Hitman, en de details komen ergens in de toekomst.

Escalatiemodus escaleert. In de loop van een contract houden nieuwe zwakheden de missie vol met nieuwe beperkingen en nieuwe gevaren. Misschien kun je bepaalde vermommingen niet gebruiken. Misschien verschijnen er meer beveiligingscamera’s. Niemand weet het echt, maar de situatie blijft maar toenemen totdat je de missie hebt voltooid of … nou, je weet wat er gebeurt in het andere scenario.

In de Contractmodus kun je je doelwit, verwijderingsmethode en meer kiezen voordat je de daad doet. Nadat je het hebt gedaan, kun je vrienden uitdagen om dezelfde missie uit te voeren en op de hoogste score te schieten. Het is de Mario Maker van moord!

Met de Sniper Assassin-modus kun je … Je raadt het nooit. Watersnip! Deze stille en dodelijke modus heeft alles te maken met het krijgen van de moorden zonder enige aandacht te trekken. It Hitman 3, Sniper Assassination is een ervaring voor één speler.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.