Home » De herfst is aangebroken in Animal Crossing: New Horizons

De herfst is aangebroken in Animal Crossing: New Horizons

De eerste herfstupdate is nu beschikbaar voor Animal Crossing: New Horizons.

We prezen Animal Crossing: New Horizons vanwege zijn eigenzinnige gameplay, grote cast van kleurrijke dorpelingen en seizoensgebonden evenementen. Spelers op het noordelijk halfrond die het spel vandaag opstarten, zullen merken dat de herfst eindelijk is aangebroken!

Naast nieuwe beestjes en vissen om te vangen en te schenken aan het museum, kunnen eikels en dennenappels uit bomen worden verzameld en worden gebruikt om items te maken van doe-het-zelf-recepten met herfstthema. Net als bij de overvloed aan updates die met het zomerseizoen zijn gekomen, zullen nieuwe verzamelobjecten, beestjes en kleurenpaletten de komende maanden verschuiven.

Eerdere Animal Crossing: New Horizons-evenementen hebben gameplay-updates geïntroduceerd, zoals zwemmen, en feestelijke feestdagen zoals Nature Day. Welke nieuwe game-mechanic of vakantie zou je graag geïmplementeerd willen zien tijdens dit herfstseizoen?

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.