Home » The Division 2 krijgt een nieuwe endgame PVE-modus

The Division 2 krijgt een nieuwe endgame PVE-modus

The Division 2 krijgt nieuwe content voor de endgame.

Tijdens de laatste Divisie 2 State of the Game-stream werd de endgame content van “The Summit” aangekondigd. Divisie-agenten moeten een wolkenkrabber met 100 verdiepingen beklimmen en elke verdieping van afwisselende vijanden bevrijden. Baasgevechten vinden elke 10 verdiepingen plaats en dienen als checkpoints zodat spelers niet opnieuw hoeven te beginnen op de eerste verdieping. De wolkenkrabber zelf verandert elke keer dat spelers terugkeren en voegt een verrassingselement en nieuwe, onverwachte uitdagingen toe.

Spelers die al in het bezit zijn van het Warlords of New York-uitbreidingspakket, hebben direct toegang tot The Summit. De nieuwe gamemodus heeft geen vaste releasedatum, maar zal in de nabije toekomst beschikbaar zijn op de PC-testservers.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.