Home » Xbox Series S eindelijk onthuld

Xbox Series S eindelijk onthuld

Maak kennis met Xbox Series S. Prestaties van de volgende generatie in de kleinste Xbox ooit.

Microsoft heeft nu officieel de volledige lanceringstrailer van gisteren onthuld, waarmee de eerder gelekte lanceringsdatum van 10 november voor Xbox Series S wordt bevestigd. Zoals gisteren werd gemeld, wordt dit ook beschouwd als de lanceringsdatum voor Xbox Series X.

Een volledige versie van de eerder gelekte teaser heeft nu de technische specificaties van de console vermeld, inclusief ondersteuning voor 120FPS bij 1440p, 4K-opschaling voor games, 4K media afspelen, ondersteuning voor DirectX raytracing en een aangepaste NVME 512 GB SSD.

Oh, en de Series S is 60 procent kleiner dan de X, dus gemakkelijker onder je tv te passen. Hier is die teaser volledig:

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.