Home » Eerste Metal Gear Solid-games krijgen waarschijnlijk een re-release

Eerste Metal Gear Solid-games krijgen waarschijnlijk een re-release

Het lijkt erop dat Metal Gear, Metal Gear Solid en Metal Gear Solid 2 naar de PC gaan komen.

Gematsu zag beoordelingen voor Metal Gear, Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Substance en Konami Collector’s Series: Castlevania en Contra voor PC in het Taiwan Digital Game Rating Committee. De beoordelingen bevatten zelfs afbeeldingen. Deze ziet er genageld uit.

De Konami Collector’s Series bevat Castlevania, Castlevania 2 Simon’s Quest, Castlevania 3 Dracula’s Curse, Contra en Super Contra.

Maar het zijn de Metal Gear-games die het meest opwindend zijn. Tenzij u de emulatieroute volgt, zijn deze games momenteel niet beschikbaar op PC. Zelfs op de console zou je je PlayStation 3 en een exemplaar van Metal Gear Solid: The Legacy Collection moeten uitgraven, die alle belangrijke Metal Gear-games bevat die zijn geregisseerd en ontworpen door Hideo Kojima en die zijn uitgebracht van 1987 tot 2012, of Metal Gear Solid HD Collection, die in 2011 uitkwam voor PS3 en Xbox 360 en bevat Metal Gear, Metal Gear 2, Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3 en Metal Gear Solid: Peace Walker.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.