Home » Bugsnax komt volgende maand uit als PS5-lanceringstitel

Bugsnax komt volgende maand uit als PS5-lanceringstitel

Bugsnax heeft eindelijk een releasedatum gekregen.

Ik weet nog steeds niet helemaal zeker wat het is, maar gelukkig zal niemand van ons veel langer hoeven te wachten om erachter te komen, want Young Horses ‘first-person avonturenspel Bugsnax komt volgende maand uit op zowel PS4 als PS5, en op PC. via de Epic Games Store.

De releasedatum van 12 november werd aangekondigd naast een blogpost waarin de 15-koppige stemmencast van de game werd geïntroduceerd, waaronder namen als Yuri Lowenthal (die Spider-Man speelde in Insomniac’s 2018-titel). Er is zelfs een uitgebreide video om ze allemaal te introduceren.

“Terwijl je de wereld van Bugsnax verkent, ontmoet je deze kleurrijke personages en raak je bevriend, en leer je precies wat ze zoeken op Snacktooth Island”, schreef creatief directeur Kevin Zuhn. “Er zijn een heleboel gekke en oprechte momenten om te ontdekken, en we zijn super enthousiast dat je het volledige verhaal kunt ervaren wanneer Bugsnax deze feestdagen op PS5 en PS4 uitkomt!”

Hoewel de releasedatum van 12 november samenvalt met de lancering van de PS5 in de VS, zullen Britse spelers helaas moeten wachten tot 19 november om Bugsnax op de PS5 te spelen, dankzij de gespreide regionale release van de console. Nu is dat minder verrukkelijk.

Van wat we wel weten over Bugsnax, zullen spelers de rol aannemen van een journalist die op een eiland wordt uitgenodigd door een vriend genaamd Megafig, die op mysterieuze wijze is verdwenen. Zoals de titel suggereert, zullen spelers half-bug half-snack wezens moeten vinden en vangen. Ik hoop dat dat heeft geholpen om dingen op te helderen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.