Home » Blizzard stelt de Shadowlands-uitbreiding van World of Warcraft uit tot “later dit jaar”

Blizzard stelt de Shadowlands-uitbreiding van World of Warcraft uit tot “later dit jaar”

World of Warcraft-spelers moeten helaas langer wachten op de nieuwe uitbreiding.

Blizzard heeft namelijk aangekondigd dat de Shadowlands-uitbreiding van World of Warcraft, die oorspronkelijk op 27 oktober zou worden gelanceerd, zal worden uitgesteld tot “later dit jaar”.

Blizzard kondigde het nieuws aan in een verklaring op de World of Warcraft-website en legde uit dat hoewel het “aanzienlijke vooruitgang had geboekt bij het itereren en polijsten van de kerngameplay en functies” van Shadowlands – de zones, campagne, level-up-quests en het verhaal allemaal zijn ” klaar om te delen ‘, zegt het – het voelde dat er nog meer werk nodig was op andere gebieden.

“Toen alles samen begon te komen”, schreef de ontwikkelaar, “en we hebben geluisterd naar en voortgebouwd op uw feedback, is het duidelijk geworden dat we wat meer tijd nodig hebben voor extra afwerking, en om een ​​aantal in elkaar grijpende stukken te balanceren en te herhalen, met name die gerelateerd zijn aan het eindspel “. Het noemt Shadowlands “een van de meest ingewikkelde uitbreidingen die we tot nu toe hebben gemaakt”, en zegt dat de uitdaging van het afstemmen van het eindspel “werd verergerd doordat het team vanuit huis moest werken”.

“Blizzard zet zich in voor kwaliteit”, vervolgde het, “We geloven dat Shadowlands iets speciaals zal zijn, en we hebben van velen van jullie gehoord die hetzelfde voelen. We hebben deze extra tijd nodig om ervoor te zorgen dat Shadowlands zijn volledige potentieel waarmaakt. . ”

Blizzard zegt dat het “nog bezig is met het bepalen van de juiste nieuwe datum voor lancering”, maar zal op 13 oktober een “pre-patch” van Shadowlands uitbrengen. Dit zal vermoedelijk de basis leggen voor de uitbreiding, met een vernieuwde personage-nivellering, een nieuwe spelerervaring op Exile’s Reach, evenals verschillende nieuwe personage-aanpassingsopties. Een pre-launch evenement, waarin spelers Azeroth moeten verdedigen tegen een heropleving van de Scourge, komt dichter bij de release van Shadowlands.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.