Home » PUBG krijgt zijn eerste dynamische map

PUBG krijgt zijn eerste dynamische map

Het negende seizoen van PUBG brengt een dynamische map met zich mee.

Ik kan op dit moment niet echt alle Battle Royale-seizoenen bijhouden, maar in ieder geval zijn we nu in seizoen 9 voor PUBG – en je kunt hier echt vuurwerk verwachten omdat het de vulkanische map Paramo introduceert.

Paramo wordt door PUBG Corp beschreven als de “eerste dynamische map” van de game, en de nieuwste teaser-trailer geeft ons eindelijk een uitgebreide kijk op de landschappen, hoewel er nog steeds discussie is over wat dynamische middelen precies zijn. Sommigen speculeren dat de map procedureel zal worden gegenereerd voor elke wedstrijd.

PUBG Corp begon eind september met het teasen van de map door een aantal stenen tabletten naar influencers te sturen , en later volgde een video die liet doorschemeren dat Paramo eigenlijk de locatie is van de fontein van de jeugd.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.