Home » Call of Duty Haunting of Verdansk-evenement bevat content uit Texas Chainsaw Massacre en Saw

Call of Duty Haunting of Verdansk-evenement bevat content uit Texas Chainsaw Massacre en Saw

Er komt een speciaal Halloween-event naar Call of Duty: Modern Warfare.

In september teasde Activision The Haunting of Verdansk, een spookachtig nieuw tijdelijk Halloween-evenement voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone; en nu, voorafgaand aan de lancering morgen, heeft het een heleboel aanvullende details bevestigd, waaronder het nieuws dat het cameo’s bevat van The Texas Chainsaw Massacre en Saw.

The Haunting of Verdansk duurt twee weken – begint morgen, 20 oktober en eindigt op 3 november – en brengt een groot aantal seizoensgeschikte gameplay-toevoegingen met zich mee, waaronder nachtelijke infiltraties in bepaalde Warzone-modi zoals Trios.

“Hoewel de gloed van de volle maan totale duisternis voorkomt”, legt Activision uit, “willen operators misschien toch wat thermische optica inpakken”. Het waarschuwt ook dat spelers een paar spookachtige ontmoetingen kunnen verwachten, waaronder een paar bekende schurken uit de bovengenoemde films, en een spooktrein “gevuld met de zielen van degenen die hun leven hebben verloren tijdens gevechten in de Gulag”.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.