Home » Red Dead Online krijgt eindelijk zijn Halloween Pass

Red Dead Online krijgt eindelijk zijn Halloween Pass

Red Dead Online krijgt een speciale Halloween Pass en een nieuwe modus.

Het lijkt erop dat de Halloween Pass niet het enige is dat Rockstar in de update van vandaag voor spelers in petto heeft, aangezien het officiële nieuwsbericht is gepubliceerd – en het beschrijft een gloednieuwe modus genaamd Dead of Night.

Deze ziet vier teams vechten om te overleven “tegen elkaar en The Dead”. Het klinkt als een mix van PvP en PvE, waarbij spelers punten kunnen verzamelen door zombies of andere spelers te doden. Als je een Night Stalker-masker vindt, kun je niet-gespecificeerde “bovennatuurlijke vaardigheden” aannemen en een concurrentievoordeel behalen. Het is de moeite waard om dit de komende zeven dagen uit te proberen, want er is momenteel een drievoudige uitbetaling en een speciaal pakket voor munitiezorg voor degenen die een ronde voltooien.

Elders in Red Dead Online is snel reizen gratis tot 26 oktober, terwijl een paar beestjes met Halloween-thema hun debuut maken. De Nightwalker Panther is te vinden in de buurt van Bolger Glade, terwijl de Ghost Panther in Bluewater Marsh zal verschijnen – en beide kunnen naar Gus worden gebracht als je ze als hoed wilt dragen. Als alternatief lijkt het erop dat Harriet een gloednieuwe out-of-body-zoektocht voor spelers heeft, dit keer met een opossum-thema. Om eerlijk te zijn, denk ik dat dit de echt meest angstaanjagende ervaring in de update is: stel je voor dat je gevangen zit in de vorm van een buidelrat in een lobby vol agressieve spelers. Tijd om je in een bak te verstoppen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.