Home » De enorme nieuwe update van Stardew Valley is nu beschikbaar op PC

De enorme nieuwe update van Stardew Valley is nu beschikbaar op PC

Er is een grote Stardew Valley-update uitgebracht. 

Stardew Valley is geen game die vaak updates ontvangt, maar als dat wel het geval is, voegen ze grote hoeveelheden nieuwe inhoud en aanzienlijke verbeteringen van de levenskwaliteit toe aan de populaire landbouwsimulatie. Vandaag is de 1.5-update van Stardew Valley uitgebracht op PC, en ontwikkelaar Eric Barone (ook bekend als ConceredApe) heeft spelers laten weten wat ze van de veranderingen kunnen verwachten.

Weet je nog dat er eerder dit jaar meer materiaal voor het eindspel werd getoond (inclusief een mysterieuze deur in Willy’s winkel)? Dat zit waarschijnlijk nu in de game, evenals een groot aantal andere grote en kleine toevoegingen. Barone bespreekt de spoilervrije functies in een blogpost, waaronder een nieuw type boerderij (een strand), Geavanceerde spelopties en nieuwe kapsels.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.