Home » Ubisoft stelt Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine uit

Ubisoft stelt Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine uit

Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine zijn helaas uitgesteld.

Als onderdeel van zijn laatste inkomstenrapport, dat eerder vandaag is uitgebracht, heeft Ubisoft vertragingen aangekondigd voor Far Cry 6 en Rainbow 6 Quarantine, en ook een korte update over zijn pogingen tot “cultuurtransformatie”, na een aantal vernietigende rapporten deze zomer.

Beginnend met de vertragingen, zou Far Cry 6, dat de first-person open-world-formule van de serie naar het Caribisch gebied zal verschuiven, oorspronkelijk op 18 februari volgend jaar gelanceerd worden, terwijl Rainbow 6 Quarantine alleen maar vaag was gegeven. Release-venster “2020”.

Echter, zoals uiteengezet in Ubisoft’s winstoverzicht over de eerste helft van 2020-21 , heeft het bedrijf besloten om de lancering van beide titels uit te stellen om “hun volledige potentieel te benutten in de context van productie-uitdagingen veroorzaakt door COVID-19”. Het resultaat is dat Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine nu in het volgende financiële jaar van de uitgever worden uitgebracht, wat betekent dat er ergens tussen april 2021 en eind maart 2022 een nieuw lanceringsvenster zal zijn.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.