Home » Nieuwe interface van Steam nu in bèta

Nieuwe interface van Steam nu in bèta

De langverwachte interfacerevisie van Steam is nu beschikbaar via een open bèta.

Steam’s bibliotheekweergave bestaat al sinds de geboorte van de tijd zelf (min of meer), en weinigen zullen beweren dat er geen langverwachte opknapbeurt nodig was. We hebben geweten dat er nu al een tijdje aankwam, natuurlijk, met verschillende work-in-progress plagen, zowel officieel als anders, die het afgelopen jaar met tussenpozen opduiken. Ten slotte zijn de inspanningen van Valve klaar voor hun publieke debuut en zijn nu beschikbaar in bèta.

Zodra je je hebt aangemeld voor de bèta (waarvoor je alleen de juiste vervolgkeuzelijst in het instellingenmenu van Steam moet selecteren), is het eerste wat je waarschijnlijk opvalt de esthetische revisie van je nieuwe bibliotheek. Dat speelt meteen in op de nieuwe bestemmingspagina van de bibliotheek, die een momentopname biedt van recent gespeelde titels, evenals recente activiteit voor bepaalde games in je verzameling – schijnbaar ontleend aan door ontwikkelaars gecreëerde nieuwsberichten. Er is ook een overzicht van recente activiteiten van vrienden en de mogelijkheid om games weer te geven die zijn georganiseerd in door gebruikers gemaakte collecties.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.