Home » Phasmophobia zal waarschijnlijk langer in Early Access blijven dankzij het fenomenale succes

Phasmophobia zal waarschijnlijk langer in Early Access blijven dankzij het fenomenale succes

Phasmophobia blijft naar alle waarschijnlijkheid langer in Early Access.

Kinetic Games, de eenpersoonsstudio achter het geweldige coöp-spookjachtspel Phasmophobia, ‘heroverweegt’ zijn ontwikkelingsplannen – die aanvankelijk slechts om een ​​korte vroege toegangsperiode hadden gevraagd – als resultaat van het enorme succes van de game.

De ontwikkelaar van Phasmophobia, die Dknighter heet, bracht het horrorspel in september op Steam uit, maar ondanks bescheiden verwachtingen voor het project, bleek het al snel een hit. “Ik was van plan om de servercapaciteit op de dag van lancering maximaal 500 spelers te laten bereiken en het zou vanaf daar wegvallen. Nu heeft de game meer dan 2 miljoen verkopen, met een spelerspiek van ongeveer 90.000”

De snelle opkomst van Phasmophobia heeft uiteindelijk geleid tot een heroverweging van hoe de ontwikkeling zal verlopen. “Ik was oorspronkelijk van plan om de vroege toegang kort te houden, waar ik alleen nog een paar kaarten, spooktypen en uitrusting aan toevoeg”, legt Dknighter uit, “Maar vanwege de populariteit van het spel zijn de verwachtingen van iedereen hoger, dus ik zal het moeten doen. heroverweeg mijn plannen voor de toekomst van de game.”

Wat betreft hoe die nieuw ontwikkelde plannen eruit kunnen zien en hoe ze de game zullen beïnvloeden, dat valt nog te bezien. Op dit moment geeft Dknighter prioriteit aan grote bugfixes boven nieuwe inhoud, en legt uit: “Deze bugfixes worden meestal verzonden als ze klaar zijn, maar omdat ik veel van de spelcode moet updaten, moeten veel nieuwe systemen worden getest. , dus de volgende update wordt een grote update voor stabiliteit en bugfixes. ” Wanneer er nieuwe inhoud arriveert, wordt deze op dezelfde manier “waarschijnlijk gebundeld in grote updates”.

Een ding dat schijnbaar niet zal gebeuren, is echter een vaag overwogen PvP-modus, waarbij één speler de geest zou hebben bestuurd terwijl vier extra spelers Phasmophobia’s gebruikelijke bezigheid van spokenjacht uitvoerden. “De tweede PvP-modus is aan Trello toegevoegd om te zien wat de reacties van iedereen zouden zijn,” legde Dknighter uit, “[maar] op dit moment heb ik geen plannen om nog een spelmodus toe te voegen, omdat het het spel in iets heel anders zou veranderen, en duw het spel weg van wat ik wil dat het is. “

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.