Home » God of War krijgt PlayStation 5-optimalisatie

God of War krijgt PlayStation 5-optimalisatie

God of War krijgt een sappige opknapbeurt van Cory Barlog en zijn team in Santa Monica.

Het zien van Kratos in zijn nieuwe rol als vader was een verademing voor de franchise en bracht een geliefde serie nog verder met een hartverscheurend verhaal en gameplay-mechanics om voor te sterven.

De PlayStation 5-update gaat dinsdag 2 februari live en is gratis te downloaden voor degenen die de game bezitten. In een gedetailleerde blog op de officiële website van Santa Monica Studios werden een paar uitschieters over de gratis patch aangeboden, zodat fans weten wat ze kunnen verwachten voordat ze erin duiken.

Spelers kunnen kiezen uit twee opties: een optie die de voorkeur geeft aan prestaties versus een optie die de voorkeur geeft aan resolutie. De update omvat ook synchronisatie naar 60 FPS en 4K-resolitie.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.