Home » Nioh 2: The Complete Edition aangekondigd

Nioh 2: The Complete Edition aangekondigd

Actie-RPG Nioh 2 verschijnt op 5 februari 2021, dat maakte ontwikkelaar Team Ninja vandaag bekend.

Nioh 2 – The Complete Edition wordt op pc gelanceerd via Steam en zal beschikken over alle drie de DLC-uitbreidingen (The Tengu’s Discipline, Darkness in the Capital en aanstaande uitbreiding The First Samurai). Het belooft 4K Ultra-HD-ondersteuning, ultrabreedbeeld-compatibiliteit, HDR-monitor en 144Hz-monitorondersteuning en gameplay die consequent 120 FPS bereikt – als je de hardware hebt om dit te ondersteunen.

Nioh 2 – The Complete Edition wordt op 5 februari ook uitgebracht op PlayStation 4, terwijl Nioh 2 Remastered – The Complete Edition, Nioh Remastered – The Complete Edition en The Nioh Collection dezelfde dag naar PlayStation 5 komen. Degenen die Nioh 2 – The Complete Edition op PS4 bezitten, kunnen zonder extra kosten upgraden naar de geremasterde PS5-versie met een update. Degenen die de basisversie van Nioh 2 op PS4 hebben, kunnen upgraden naar Nioh 2 Remastered op PS5, maar ontvangen alleen de PS5-versies van de DLC’s die ze momenteel hebben op PS4.

“Alle titels die beschikbaar zijn op PlayStation 5 ondersteunen 4K-resolutie voor kristalheldere beelden, gameplay tot 120 FPS voor zijdezachte gevechten, ultrasnelle laadtijden en de mogelijkheid om je gegevens over te dragen van de PS4-versies om je reis goed op te pakken. waar je was gebleven ”, legt de PlayStation-blog uit.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.