Home » Microsoft zegt dat het tekort aan Xbox Series X/S waarschijnlijk tot ver in volgend jaar zal aanhouden

Microsoft zegt dat het tekort aan Xbox Series X/S waarschijnlijk tot ver in volgend jaar zal aanhouden

De Xbox Series X/S gaan nog voor een geruime tijd lastig te verkrijgen zijn.

De komst van Xbox Series X/S vorige week markeerde de grootste console-lancering van Microsoft ooit, volgens Xbox-baas Phil Spencer, en de voorraad voor beide machines is, zoals je je misschien kunt voorstellen, momenteel schaars – een situatie die Tim Stuart, chief financial officer van Xbox, heeft. die nu wordt voorgesteld, zal waarschijnlijk op zijn vroegst in april volgend jaar doorgaan.

In antwoord op een vraag over de plannen van Microsoft om aan de vraag naar Xbox Series X/S te voldoen, gaf Stuart – sprekend op de Jefferies Interactive Entertainment Virtual Conference – toe: “Ik denk dat we doorgaan zie aanbodtekorten terwijl we het kwartaal na de feestdagen ingaan, dus Microsoft’s Q3, kalender Q1.”

Stuart voorspelt echter dat de toeleveringsketen van Microsoft “op volle snelheid naar een soort pre-zomermaanden zal gaan”, en dat het tweede kwartaal van het jaar – Microsoft’s Q4, tussen april en juni 2021.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.