Home » Nieuwe patch PC-versie The Last of Us Part 1 lost veel problemen op

Nieuwe patch PC-versie The Last of Us Part 1 lost veel problemen op

De patch verhelpt crashes, prestatieproblemen en lost gameplay- en UI-problemen op.

Patch 1.0.2. dropte tijdens het feestdagweekend, in de hoop “enkele crashes aan te pakken, de prestaties op sommige gebieden te verbeteren en verschillende gameplay- en UI-problemen op te lossen, waaronder enkele animatie-, textuur- en belichtingsbugs”.

Naughty Dog deelde nieuws over de nieuwe update via zijn socialemediakanalen en bevestigde dat de patch “prestaties, gebruikerservaring, beeld en meer aanpakt”, evenals “platform- en hardwarespecifieke fixes”.

“Wij bij Naughty Dog en onze partners bij Iron Galaxy blijven spelersrapporten bekijken en onderzoeken, en zullen u op de hoogte houden van toekomstige verbeteringen en patches, waaronder een oplossing voor muiskriebels”, voegde de studio eraan toe.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.