Home » Vervolg The World Ends With You aangekondigd

Vervolg The World Ends With You aangekondigd

Het vervolg op The World Ends With You is eindelijk aangekondigd.

Square Enix heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht waarin hij Neo: The World Ends With You onthult, een vervolg op de originele Nintendo DS-hit uit 2007.

In de trailer hierboven kun je een nieuwe cast van personages zien die tegen monsters vechten in en de woonwijken en financiële wijken van een volledige 3D-stad verkennen. De originele game volgde Neku Sakuraba, een gereserveerde en koude held. Naast een kleurrijke groep personages kreeg Neku de taak om het spel van de Reaper te overleven – een wedstrijd voor de onlangs overleden mensen die mogelijk zijn concurrenten weer tot leven zou kunnen brengen of hun bestaan ​​volledig zou kunnen uitwissen. Neo: The World Ends With You sterren Rindo die, net als Neku, de beproevingen van het spel van Reaper moet overwinnen.

Bovendien kondigde Square Enix aan dat de anime van The World Ends With You in april 2021 stopt. Hoewel de anime oorspronkelijk in juni werd aangekondigd, kun je hierboven enkele nieuwe trailerbeelden zien. Neo: The World Ends With You wordt in de zomer van 2021 uitgebracht voor PlayStation 4 en Switch.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.