Home » Hogwarts Legacy uitgesteld tot 2022

Hogwarts Legacy uitgesteld tot 2022

De langverwachte Harry Potter-game, Hogwarts Legacy, is uitgesteld tot 2022.

Vorig jaar onthulde Sony een nieuwe Harry Potter-game genaamd Hogwarts Legacy tijdens de PlayStation 5-showcase . De actie-RPG in de open wereld was oorspronkelijk gepland voor een lancering in 2021, maar de studio’s die aan dit magische avontuur zijn verbonden, hebben besloten de release uit te stellen tot 2022.

De aankondiging van de vertraging debuteerde op het officiële Twitter-account van de game en zei: “We willen fans van over de hele wereld bedanken voor de geweldige reactie op de aankondiging van Hogwarts Legacy van ons Portkey Games-label. De best mogelijke ervaring creëren voor iedereen de Wizarding World en gaming-fans staan ​​voorop, dus we geven het spel de tijd die het nodig heeft. ”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.