Home » De update van Assassin’s Creed Valhalla maakt plaats voor het Yule-festival

De update van Assassin’s Creed Valhalla maakt plaats voor het Yule-festival

Het Yule-festival komt naar Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla’s eerste seizoensevenement van de DLC-roadmap na de lancering, het Yule Festival, gaat deze maand van start. Ter voorbereiding lanceert Ubisoft morgen update 1.1.0, die de basis legt voor het vakantie-evenement terwijl onderweg een heleboel bugs worden geplet.

De update voegt in-game ondersteuning toe voor Yule Festival, een feestelijk evenement dat plaatsvindt in de nederzetting. Zodra de update toeslaat, zullen spelers feestvierders zien aankomen ten oosten van hun homestead. Ubisoft heeft nog niet gedetailleerd beschreven wat het Yule Festival inhoudt, behalve de belofte van te ontvangen beloningen en verschillende festivalgerelateerde activiteiten. Bovendien verschijnen er eindelijk legendarische dierentrofeeën in het langhuis. De update verwijdert die verdomde irritante minigame voor het achtervolgen van papier niet, maar hey, we pakken wat we pakken kunnen.

In termen van balanceren, zal het NPC-vermogensniveau maximaal uitkomen op een verschil van 51 onder de speler. Iedereen onder die drempel wordt nu groen gemarkeerd. Wereldbazen komen ook overeen met het vermogensniveau van de speler wanneer de kracht het basisniveau van de wereldbazen overschrijdt, inclusief Zeloten en Alpha-dieren.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.