Home » Overwatch’s Winter Wonderland keert terug met nieuwe Freezethaw Elimination Brawl

Overwatch’s Winter Wonderland keert terug met nieuwe Freezethaw Elimination Brawl

Kom in de kerstsfeer met de nieuwste Overwatch-update.

Sommigen zullen misschien zeggen dat het Winter Wonderland-evenement van Overwatch net zo goed een vakantietraditie is geworden als het opnieuw bekijken van Home Alone , verslikkende nippen aan advocaat en debatteren over de status van Die Hard als kerstfilm. Als je dat gelooft, dan zul je waarschijnlijk blij zijn te horen dat het 5e jaarlijkse evenement vandaag van start gaat. Zoals gewoonlijk wordt het geleverd met een frisse garderobe met cosmetica met een vakantiethema die er gewoon naar verlangt te worden ontgrendeld.

Het evenement van dit jaar introduceert een nieuwe arcade-vechtpartij, de Freezethaw Elimination. In deze 4v4-strijd komt de overwinning wanneer het ene team het andere volledig kan bevriezen. Bevroren raken werkt hetzelfde als doodgaan, maar teamgenoten kunnen elkaar ontdooien om weer in het spel te komen. Het is net als het spelen van een freeze-tag, maar dan letterlijker. Freethaw Elimination voegt zich bij bestaande arcade-vechtpartijen Mei’s Snowball Offensive, Yeti Hunt en Snowball Deathmatch.

Winter Wonderland eindigt op 5 januari, dus vergeet niet om wat goede ‘negeer mijn familie’-tijd in te plannen om erin te springen en wat skins te winnen. Zoek het op PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.