Home » Tutorial: Zo krijg je grote sneeuwvlokken in Animal Crossing: New Horizons

Tutorial: Zo krijg je grote sneeuwvlokken in Animal Crossing: New Horizons

Lees hier hoe je grote sneeuwvlokken kan krijgen in Animal Crossing: New Horizons.

Het is een sneeuwparadijs op veel eilanden dankzij de Animal Crossing: New Horizons december-update en voor degenen die het meeste uit de nieuwe seizoensitems willen halen, moet je echt comfortabel worden met sneeuwvlokken. Sneeuwvlokken zijn ongelooflijk belangrijk bij het maken van de nieuwste seizoensgebonden goodies, dus voor spelers die meer waar voor hun sneeuwbok willen krijgen, is dit wat je moet weten.

Net als bij eerdere evenementen is er een speciaal doel met de winterfestiviteiten. Met de update van december krijgen spelers de kans om Snowboy te maken met de twee sneeuwballen die willekeurig over het eiland worden gegenereerd. Spelers kunnen deze sneeuwballen pakken en ze gebruiken om deze magische sneeuwman te maken. Koop Snowboy en je ontgrendelt speciale Snowflake DIY-recepten. Helaas is het aantal opgebouwde grote sneeuwvlokken beperkt, maar er is tenminste één manier om dat rendement te maximaliseren.

Met elke Snowboy die een speler handelt en waarmee hij samenwerkt, wordt een grote sneeuwvlok uitgedeeld, die vrij schaars is. Deze grote sneeuwvlokken worden vervolgens gebruikt om die seizoensgoederen te maken, wat een belangrijke stimulans is om tijdens elk evenement naar die eilanden terug te keren.

Animal Crossing-spelers kunnen uitkijken naar één grote sneeuwvlok per dag met een ‘perfecte sneeuwjongen’. Elke Snowboy duurt vier dagen, waardoor spelers vier grote sneeuwvlokken kunnen verzamelen met elke Perfect Snowboy. Sterker nog, spelers kunnen maximaal vier Snowboys per eiland hebben, waardoor het rendement van Grote Sneeuwvlokken nog hoger wordt. Maak ze, verzamel ze en ga dan ham op wat sneeuw DIY-dingen. Je kunt ook sneeuwvlokken van normale grootte verzamelen met dat handige dandynet dat wordt gebruikt om insecten te vangen, en die verzameling is niet beperkt tot grote sneeuwvlokken.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.