Home » Outriders uitgesteld naar april

Outriders uitgesteld naar april

De nieuwe game Outriders is helaas uitgesteld naar april. Als goedmakertje verschijnt er in februari een gratis demo.

Outriders is uitgesteld tot 1 april, bijna twee maanden na de releasedatum van 2 februari. Ontwikkelaar People Can Fly temperde het slechte nieuws door aan te kondigen dat er op 25 februari een gratis demo beschikbaar zal zijn om gretige spelers een voorproefje te geven van wat er te wachten staat.

In een bericht op het Twitter-account van de game legt People Can Fly uit dat het van plan is de extra ontwikkelingstijd te besteden aan “het verfijnen van de game en zich te concentreren op het leveren van een fantastische speelervaring bij de lancering”.

“We vinden het belangrijk dat spelers een nieuw IP-adres zoals Outriders kunnen ervaren voordat ze worden uitgebracht, zodat je zelf kunt beslissen of je de game wilt reserveren, kopen of spelen.”

Outriders combineert shooter-gameplay met RPG en buitmechanica. Op de vijandige planeet Enoch besturen spelers een van de vier klassen aanpasbare, superkrachtige personages met vaardigheden variërend van tijdmanipulatie tot kogelreflectie. Een arsenaal aan over-the-top wapens vormt een aanvulling op deze vaardigheden. Hoe opgewonden we ook zijn om het te spelen, het is op de lange termijn altijd beter om een ​​spel uit te stellen als het meer tijd in de oven nodig heeft.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: