Home ยป Nieuwe concept art van Dragon Age 4 onthuld

Nieuwe concept art van Dragon Age 4 onthuld

Christian Dailey heeft op Twitter nieuwe concept art van Dragon Age 4 gedeeld.

Dragon Age 4 is ver weg, maar in navolging van de Game Awards-trailer eind december, hebben we nader bekeken wat de volgende reis in Thedas te bieden heeft. Als we Tevinter en Antiva nader bekijken, lijkt de jacht op Solas veel potentieel te hebben voor fans, een potentieel dat verder werd geteased dankzij nieuwe Dragon Age 4-concept art.

De nieuwste gedeelde concept art komt van de nieuw aangestelde Dragon Age-uitvoerend producent Christian Dailey, maar op een echte brutale manier. Zou dit onze nieuwe hoofdrolspeler kunnen zijn? Het is mogelijk, maar nog veel te vroeg om te vertellen. Dat gezegd hebbende, is het bekend dat BioWare het voor de hand liggende in het volle zicht verbergt met eerdere game-releases, dus eerlijk gezegd? De tijd zal het leren.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.