Home » Monster Hunter Rise heeft geen cross-play of cross-save tussen PC en Switch

Monster Hunter Rise heeft geen cross-play of cross-save tussen PC en Switch

Monster Hunter Rise komt begin volgend jaar eindelijk naar PC, maar spelers kunnen zich niet bij hun vrienden op Nintendo Switch kunnen voegen.

Monster Hunter Rise zal namelijk geen cross-play of cross-save hebben wanneer het in 2022 op PC arriveert, en evenmin zal de Monster Hunter Rise Sunbreak-uitbreiding als het gaat om Switch in de zomer van 2022, kondigde Capcom dinsdag aan.

De ontwikkelaar kreeg veel verzoeken voor beide functies, maar keek naar de implementatie van cross-play en cross-save, maar kon “op dit moment” niet, volgens een tweet van het officiële Monster Hunter Twitter-account. Hoewel dit enige ruimte laat voor toekomstige implementatie, lijkt het er niet op dat het voor de lancering onderweg is.

Helaas betekent dit dat spelers die Monster Hunter Rise op Switch hebben gekocht, hun gegevens niet kunnen overzetten naar de PC-versie van de game of met vrienden op dat platform kunnen spelen. PC-spelers kunnen Rise ook niet op Steam spelen en later in het jaar overstappen op Switch voor de uitbreiding.

Monster Hunter Rise wordt op 12 januari 2022 uitgebracht op Windows-PC.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: