Home » Nieuwe beelden Final Fantasy 7 Remake uitgebracht

Nieuwe beelden Final Fantasy 7 Remake uitgebracht

Een gloednieuwe Final Fantasy 7 Remake-trailer is vrijgegeven voor de Tokyo Games Show en hij zit vol met verrassingen.

In navolging van de meer actiegerichte E3-gameplay eerder dit jaar, bootst de trailer een aantal meer excentrieke aspecten van de originele game na. In het bijzonder zien we de sloppenwijken en het Wall Market-gebied, de donkere, zaadzamere onderbuik van de centrale stad van het spel, Midgar. Hier zien we enkele bizarre minispellen nagebouwd en later de introductie van een mysterieus nieuw personage.

Nieuwe clips van zijn vechtsysteem worden onthuld. We krijgen een debuut voor fan-favoriete gevechtsoproepingen, zoals de met diamant bestrooide Shiva, een glimp van wat een wagen-rijdende Odin en de vurige Ifrit zouden kunnen zijn. Oude gezichten keren ook glanzend terug in de remake, met fanfavorieten Reno en Rude die een verwoeste kerk binnenstromen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.