Home » Nieuwe trailer Persona 5 Strikers toont gameplay

Nieuwe trailer Persona 5 Strikers toont gameplay

Er zijn nieuwe gameplaybeelden van Persona 5 Strikers online verschenen.

Persona 5 Strikers is slechts een maand van ons verwijderd en fans kunnen niet wachten om de Musou-achtige strijd te bemachtigen die wacht. Met de lancering in het verschiet, heeft Altus zojuist een gloednieuwe “All-Out”-trailer gedropt om van te genieten en de gedeelde gameplay doet de naam van de video zeker eer aan.

Persona 5 Strikers neemt de personages en kunststijl waar we van houden en brengt ze op een grote chaotische manier terug door hack en slash vakkundig te combineren met RPG-elementen. In de onderstaande trailer worden die krachtige vechtbewegingen op indrukwekkende wijze getoond met behoud van die iconische stijl waar de Persona-franchise om bekend staat.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.