Home » TV-serie The Last of Us heeft een nieuwe regisseur

TV-serie The Last of Us heeft een nieuwe regisseur

Er is een nieuwe regisseur aangewezen voor de TV-serie van The Last of Us.

Johan Renck van Chernobyl was aanvankelijk gepland om de aanstaande The Last of Us TV-serie voor HBO te regisseren, maar planningsconflicten dwongen een wijziging van de plannen. Nu is er een nieuwe filmmaker opgepakt om het aanstaande project te regisseren, waarbij Kantemir Balagov van Beanpole als regisseur op de plaat komt.

De keuze voor de nieuwe regisseur is bekendgemaakt via The Hollywood Reporter, waarmee wordt bevestigd dat de show weer op de rails staat. Balagov is een Russische filmmaker die geen onbekende is in oprecht drama en zijn talenten hebben hem de schijnbaar perfecte fit gemaakt om de komende HBO-serie te besturen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.