Home » Nieuwe trailer The Medium toont gameplay

Nieuwe trailer The Medium toont gameplay

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor de The Medium die nieuwe gameplay toont.

The Medium van Bloober Team gaat over de dunne sluier tussen de werkelijkheid en de geestenwereld. Een nieuwe gameplay-trailer richt zich op hoe spelers, via protagonist Marianne, kunnen communiceren met de gamewereld om hen heen door haar bovennatuurlijke krachten te gebruiken.

In de eerste plaats probeert Bloober Team een ​​vaak gestelde vraag te beantwoorden: wat doet een medium? Marianne kan dingen opmerken en voelen die andere mensen nooit zullen kunnen oppikken. Deze momenten van sensorische overbelasting stimuleren haar intuïtie en keuzes. Spelers kunnen belangrijke objecten of doorgangen in hun omgeving markeren om dieper inzicht te krijgen in de context van een specifieke situatie. Bovendien kan Marianne afstemmen op belangrijke items, zodat ze het verleden (of ‘echo’s’) kan herbeleven – voorbeelden hiervan zie je hierboven met de nette schoen.

Naast de gameplay-opnames heeft Bloober Team een ​​bijgewerkte pc-systeemvereisten-kaart uitgebracht voor degenen die liever de geestenwereld betreden via muis en toetsenbord. U kunt de afbeelding op die specificaties hieronder zien:

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.