Home » Zo importeer je de missies van de eerdere Hitman-games naar Hitman 3

Zo importeer je de missies van de eerdere Hitman-games naar Hitman 3

Lees hier hoe je de missies van Hitman 1 en 2 in het nieuwste deel kunt gaan spelen.

Om de inhoud van eerdere games te importeren, moet je dit doen voordat je Hitman 3 start. Je wilt er ook zeker van zijn dat je een actief IO-account hebt, en dat je de vorige moet hebben gehad. games (om voor de hand liggende redenen) om ervoor te zorgen dat je Hitman 3 binnengaat met je Hitman 2-profiel.

Voor alle overdrachten moet het IO-account zijn gekoppeld aan het platform van je keuze. Terwijl toegangspassen en legacy-inhoud in het spel komen, moet de voortgang van 2 naar 3 worden gedaan via de IO-website.

Een ander belangrijk ding om in gedachten te houden is dat er een ecosysteemlimiet is. Je kunt Xbox-saves niet importeren naar PlayStation-platforms of vice versa. Zolang je je binnen een consistent ecosysteem bevindt, gaat het goed.

Om Hitman 1- en 2-inhoud op de console te importeren, maakt de Access Pass het vrij eenvoudig. Voor degenen die het Legacy Pack voor Hitman 2 misschien nog niet eerder uit de eerste game hebben gedownload, kun je dit rechtstreeks vanuit de winkel in de game zelf doen. Doe dat, en Hitman 1 wordt geïmporteerd in Hitman 2 (niet 3). Vanaf daar is het tijd om Hitman 2-inhoud naar de derde game te verplaatsen.

Zorg ervoor dat de Toegangspas actief is om van 2 naar 3 over te schakelen. Dit is ook gemakkelijk te vinden in de winkel van de game en je ziet drie versies die bij de drie verschillende edities van de game zelf passen. Als je dit downloadt, wordt de Hitman 1 Legacy-inhoud grootvader in de Hitman 2 Access Pass.

Voor PC-spelers kun je, indien nodig, inhoud overzetten van Steam naar Epic Games Store (EGS), maar IO werkt nog steeds aan de details van Hitman 2 naar 3, hoewel IO heeft bevestigd dat Hitman 2-spelers niet opnieuw hoeven te kopen het spel met de recente overdracht naar de EGS.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.