Home » BioWare bevestigt dat Dragon Age 4 zich afspeelt in Tevinter

BioWare bevestigt dat Dragon Age 4 zich afspeelt in Tevinter

BioWare heeft eindelijk nieuwe informatie vrijgegeven rondom Dragon Age 4.

Tevinter is officieel bevestigd als de locatie van het volgende Thedas-avontuur met Dragon Age 4. Hoewel wild aangenomen op basis van het einde van Dragon Age: Inquisition en zijn Trespasser DLC naast strips zoals Mage Killer, Blue Wraith en Knight Errant met de bloemlezing Tevinter Nights, dit is de eerste keer dat de studio de locatie daadwerkelijk heeft bevestigd als onze volgende stop (via een omweg).

In het onlangs uitgebrachte BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development- boek wordt bevestigd dat Dragon Age 4 (wat op dit moment een tijdelijke naam is) spelers meeneemt naar het land van bloedmagie en empirische grootsheid. Dit is ook de plek die ons de glorieuze Dorian Pavus en Cremisius Aclassi uit Inquisition en Fenris uit Dragon Age II heeft geschonken.

In het boek zijn er verschillende tijdperken die Antiva City en de verschillende Crow-huurmoordenaars laten zien waarnaar in de trilogie wordt verwezen (en voor het eerst geïntroduceerd met de Origins-metgezel, Zevran). Ook opgenomen in het boek is de Mourn Watch, een groep die “Thedas from Occulte bedreigingen” bewaakt naast verschillende pagina’s die Nevarra en The Lords of Fortune weerspiegelen, net ten noorden van Tevinter in Rivain. Van Deep Roads-schatzoekers tot doodsmagie en marginale organisaties, Dragon Age 4 ontwikkelt zich tot een titel die verder reikt dan de strijd van magiërs en tempeliers, in plaats daarvan dieper duikt in hoe Thedas zich in zijn huidige staat bevond om mee te beginnen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.