Home » Nieuwe details The Witcher: Blood Origin onthuld

Nieuwe details The Witcher: Blood Origin onthuld

Netflix heeft nieuwe details rondom de prequel van de originele The Witcher-serie.

Netflix bevestigde vorig jaar juli weer een nieuw Witcher-avontuur met een prequelverhaal dat zich 1200 jaar vóór de tijd van Geralt of Rivia afspeelt. Nu heeft het streamingbedrijf onze eerste blik op de cast van The Witcher: Blood Origin gedeeld met Jodie Turner-Smith.

Éile is volgens Netflix een “felle krijger met de stem van een godin” en zij is het eerste personage dat wordt onthuld uit de komende serie. “De gelimiteerde serie zal het verhaal vertellen van het eerste Witcher-prototype en de Conjunctie van de Spheres”, aldus de officiële beschrijving van de serie.

De nieuwe serie is een zesdelige live-action spin-off van de lopende hoofdserie die meteen een hit was voor de streamingdienst. Blood Origin wordt geleid door Declan de Barra naast Lauren Schmidt Hissrich, de showrunner van de originele The Witcher-show.

“Als levenslange fan van fantasie ben ik buitengewoon enthousiast om het verhaal The Witcher: Blood Origin te vertellen”, zei uitvoerend producent Declan de Barra in een persverklaring toen de show voor het eerst werd aangekondigd. “Sinds ik voor het eerst The Witcher-boeken las, brandde er een vraag in mijn hoofd: hoe zag de Elfenwereld er echt uit vóór de rampzalige komst van de mensen? Ik ben altijd gefascineerd geweest door de opkomst en ondergang van beschavingen, hoe wetenschap, ontdekking en cultuur tot bloei kwamen vlak voor die herfst.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.