Home » World of Warcraft: Burning Crusade Classic aangekondigd op BlizzCon

World of Warcraft: Burning Crusade Classic aangekondigd op BlizzCon

De Burning Crusade-uitbreiding komt binnenkort naar World of Warcraft: Classic.

De eerste uitbreiding voor World of Warcraft, The Burning Crusade, werd gelanceerd in 2007. Nu komt het terug als onderdeel van World of Warcraft Classic in 2021. Wees niet bang, als je klassieke personage in pure klassieke landen wil blijven, dat is een optie. Je kunt je personage echter ook meenemen naar een nieuwe “progressieklassieker” met The Burning Crusade. Net als bij Classic ervoor, fungeert een abonnement op het moderne World of Warcraft als je ticket voor World of Warcraft: The Burning Crusade.

“Wat ons de afgelopen twee jaar tijdens Classic zeker is opgevallen, is dat iedereen enthousiast is. Iedereen wil heel graag terugkomen en meer content zien. Ze genieten echt van het ervaren van de dingen die ze eerder hebben meegemaakt en zijn klaar voor de volgende hoofdstuk’, zegt hoofdsoftware-engineer Brian Birmingham. “Wanneer kunnen we het hebben, we willen echt naar Burning Crusade? Oké, dat maakt de keuze duidelijk. Net zoals Classic een liefdesbrief was aan onze fans die het echt wilden, is Burning Crusade een liefdesbrief waarin staat zoals jij jongens vroegen hierom, we willen leveren. “

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.