Home » Trailer Persona 5 Strikers toont Phantom Thief-vaardigheden

Trailer Persona 5 Strikers toont Phantom Thief-vaardigheden

Er is een nieuwe trailer voor Persona 5 Strikers online verschenen.

Zes maanden na het einde van Persona 5, brengt Persona 5 Strikers de Phantom Thieves of Hearts weer samen voor een geheel nieuw avontuur. In plaats van zich te concentreren op Tokio, breidt Persona 5 Strikers het avontuur uit met een roadtrip naar verschillende regio’s in Japan. Niet alleen is de reikwijdte van de reis uitgebreid, maar het gevecht is ook compleet anders dan het turn-based tarief van Persona 5.

Deze keer doorkruisen de Phantom Thieves kerkers en komen ze Shadows tegen, wat leidt tot actievolle, hack-and-slash-gevechten. De turn-based inspiratie gaat echter door naar Persona 5 Strikers, aangezien Joker, Ann, Ryuji en het bedrijf nog steeds hun Persona’s kunnen oproepen voor pauzeer-en-plan-sequenties die de actie stoppen terwijl je door de menu’s navigeert. Net zoals elk personage zijn eigen persona’s met unieke vaardigheden heeft, heeft elk lid van de Phantom Thieves zijn eigen speciale vaardigheden en affiniteiten.

Vandaag heeft Atlus een nieuwe trailer uitgebracht waarin enkele van de gevechtsmogelijkheden van de Phantom Thieves worden belicht. Of je het nu over Ann’s vaardigheid hebt om vuuraanvallen te gebruiken of Makoto’s nucleaire affiniteit, zo veel van Persona 5 Strikers ‘gevechten zijn afhankelijk van het misbruiken van vijandelijke zwakheden om vervolgkansen en All-Out Attack-reeksen te activeren.

Persona 5 Strikers verschijnt op 23 februari op PlayStation 4, Switch en PC.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.