Home » Tomb Raider-serie komt naar Netflix

Tomb Raider-serie komt naar Netflix

Netflix heeft een Tomb Raider-serie aangekondigd.

Tomb Raider is een iconische franchise in de game-industrie en heeft zich al verspreid naar andere media, zoals films, romans en strips. Lara Craft staat op het punt haar bereik nog verder uit te breiden, aangezien Netflix net haar plannen heeft onthuld voor een aanstaande animatieserie met de avonturier in de hoofdrol.

De populaire streamingdienst wordt de thuisbasis van de show, die wordt gemaakt door Legendary. In tegenstelling tot veel crossmediale aanpassingen, zal deze serie echter in dezelfde continuïteit volgen als de games; het speelt zich af na de gebeurtenissen van de recent opnieuw opgestarte trilogie, in plaats van dat het zijn eigen stand-alone Tomb Raider-universum is.

In het begin lijkt het misschien verrassend, maar een geanimeerde show zou een natuurlijke fit kunnen zijn voor Lara en haar specifieke manier van verkennen. Het potentieel voor stijlvolle actiescènes is groot, en het geanimeerde formaat kan pronken met grootse, exotische locaties zonder de hoge productiekosten van daadwerkelijk filmen op die plaatsen. Bovendien biedt het een manier om Lara’s verhaal voort te zetten door het verhaal vooraan en in het midden te plaatsen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.