Home » PlayStation Plus-games voor de maand februari bekendgemaakt

PlayStation Plus-games voor de maand februari bekendgemaakt

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor volgende maand onthuld.

Als jij een van de gelukkigen bent die in de eerste maanden van zijn levenscyclus een PlayStation 5 heeft weten te bemachtigen, staat je PlayStation Plus-abonnement je op het punt te belonen.

De PlayStation Plus-line-up van februari 2021 start met Remedy Entertainment’s Control: Ultimate Edition. Deze versie bevat de veelgeprezen basisspel, evenals de twee uitbreidingen: The Foundation en AWE. Als je niet bekend bent met Control, stap je in de schoenen van Jesse Faden, een vrouw die naar het Federal Bureau of Control in New York reist om op zoek te gaan naar antwoorden over haar verleden. Echter, vlak voordat ze arriveert, valt een mysterieuze kracht die bekend staat als The Hiss binnen en richt ze schade aan in The Oldest House. Jesse moet nieuwe macht verwerven en beheersen terwijl ze in de rol van de regisseur stapt en probeert de invasie van Hiss te bestrijden en mysteries te ontdekken over wat het is en hoe het met haar verbonden is. De PlayStation 5-versie maakt gebruik van de verschillende functies van de DualSense-controller en biedt een prestatiemodus van 60 FPS of een grafische modus van 30 FPS met ray-tracing.

De volgende is Destruction AllStars, een geheel nieuwe sloopderbygame exclusief voor PlayStation 5. Deze online multiplayer-game voor 16 spelers bevat vier speltypen (inclusief de singleplayer Mayhem-modus) die jou belasten om evenveel chaos achter het stuur te veroorzaken als menselijk mogelijk. Als je voertuig het publiek niet kan plezieren, kun je het achterlaten en de parkourvaardigheden van je personage gebruiken om de klus te klaren. Elk personage heeft verschillende vaardigheden, evenals een uniek voertuig dat je onder de knie kunt krijgen.

De line-up van februari 2021 wordt afgerond met Concrete Genie. Dit avonturenspel van Pixelopus legt een magische verfkwast in je hand en belast je met het schoonmaken van de vervuilde stad Denska. Zodra je de vervuiling hebt verwijderd, kun je je Living Paint gebruiken om genieën te creëren die hun krachten gebruiken om je te helpen puzzels op te lossen en te ontsnappen aan de pestkoppen die je achterna zitten. Je kunt ook een PlayStation VR-headset opzetten om de ervaring te verbeteren.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.