Home » Hitman 3 gaat DLC krijgen

Hitman 3 gaat DLC krijgen

IO Interactive laat weten dat Hitman 3 in te toekomst DLC gaat krijgen.

Hitman 3 is net iets meer dan een week geleden uitgebracht en het is volgens de meeste recensies een uitstekend spel. Het biedt niet alleen geheel nieuwe scenario’s voor Agent 47, maar het geeft ook toegang tot verouderde inhoud uit de vorige delen van Io Interactive’s World of Assassination-trilogie. Met die schat aan opties binnen handbereik, ben je misschien tevreden, maar zelfs als dat zo is, geeft Io Interactive je hoe dan ook meer in de vorm van DLC.

In een recent interview met The Gamer verduidelijkte Io Interactive enkele van zijn plannen voor ondersteuning van Hitman 3 na de lancering. En hoewel het geen details onthulde over wat de DLC zou kunnen zijn, bevestigde de studio dat het in de maak is en besprak de algemene aanpak.

“We gaan zeker wat DLC doen, maar we hebben niet gedefinieerd wat dat is”, vertelt uitvoerend producent Forest Swartout Large aan The Gamer . “Ik denk dat we voorlopig niet naar nieuwe kaarten kijken, zoals de bank en het eiland. We kijken meer naar het gebruik van bestaande locaties en ze opnieuw bedenken, ze verdraaien.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: