Home » Final Fantasy XIV onthult Endwalker-uitbreiding

Final Fantasy XIV onthult Endwalker-uitbreiding

Tijdens een feature-presentatie vanavond onthulde Square Enix de nieuwste uitbreiding voor Final Fantasy XIV, namelijk Endwalker.

Een teaser-trailer werd kort ondergedompeld in een aantal verhaalbeats met een krijger van het licht en het einde van de wereld. Nog een keer! Hoewel veel JRPG’s maar één keer ruimte hebben om het einde van de wereld in kaart te brengen, geeft een MMORPG het team de ruimte om twee keer een wereldbeëindigend evenement te houden! De level cap wordt ook verhoogd van 80 naar 90 om de ongelooflijke reis naar de maan te vergemakkelijken. Ja. Dat is waar we heen gaan om de wereld te redden. De huidige verhaaldetails zijn licht, maar dat is het plan!

Endwalker heeft 2 nieuwe banen. Als je niet bekend bent met Final Fantasy XIV, zijn banen vergelijkbaar met klassen, maar je kunt er naar believen tussen wisselen. Daarom kun je veel “klassen” spelen op een enkel personage zonder nieuwe te hoeven maken. Bij de presentatie van vandaag werd slechts één van de nieuwe banen onthuld. Die baan is van een nieuw type genezer, de wijze. Sage beschikt over met ether doordrenkte wapens die rond het personage draaien en ronddraaien terwijl het vaardigheden gebruikt in gevechten. Deze wapens worden Nouliths genoemd en zijn nieuw in de franchise. Wijzen beginnen hun carrière op level 70 en je moet de Endwalker-uitbreiding bezitten om ze te creëren.

De vorige uitbreiding, Shadowbringers, deed me versteld staan ​​met majestueuze baasgevechten en een ongelooflijke soundtrack. Ik waardeerde ook de mogelijkheid om de game te spelen als een RPG-ervaring voor één speler, en zelfs NPC-bondgenoten aan te boren om de kerkers te verslaan waarvoor je normaal gesproken een feest zou moeten samenstellen. Ik denk dat Final Fantasy XIV in de loop der jaren de beste Final Fantasy-titelperiode van het afgelopen decennium is geworden, of je nu wel of niet met de MMO-componenten wilt werken.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.