Home » The Outer Worlds: Peril On Gorgon komt volgende week naar de Switch

The Outer Worlds: Peril On Gorgon komt volgende week naar de Switch

De Peril On Gorgon-uitbreiding komt eindelijk naar de Switch-versie van The Outer Worlds.

Obsidian Entertainment heeft aangekondigd dat de eerste uitbreiding van The Outer Worlds, Peril on Gorgon, op 10 februari naar de Switch-versie van de game gaat – dat is een week vanaf vandaag! De DLC werd afgelopen september uitgebracht voor PS4, Xbox One en PC en neemt spelers mee naar de wetteloze asteroïde Gorgon om een ​​mysterie op te lossen rond een gedoemd Halcyon wetenschappelijk experiment.

Gorgon was ooit de locatie van een Halcyon wetenschappelijke buitenpost, maar het ging opzij nadat een groot experiment vreselijk mis ging. De drijvende rots is sindsdien een hol van galactische losbandigheid geworden. De bemanning van de Unreliable vindt hun weg naar Gorgon na het ontvangen van een mysterieus bericht verpakt met een afgehakte arm en ontmoet Minnie Ambrose, een rijke kluizenaar, die hen opdraagt ​​haar moeder en de directeur van Halcyons mislukte project, Dr.Olivia Ambrose, te vinden. Van daaruit komen de dingen natuurlijk alleen maar naar buiten als de bemanning verwikkeld raakt in een groter mysterie. Naast het aanbieden van een nieuw verhalend avontuur, verhoogt Peril of Gorgon de level cap naar 33 en introduceert nieuwe voordelen, gebreken, gekke nieuwe wapens en pantsersets.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.