Home » Nieuwe roadmap van Hitman 3 laat zien wat spelers te wachten staat

Nieuwe roadmap van Hitman 3 laat zien wat spelers te wachten staat

Een nieuwe roadmap toont de Hitman 3-DLC die wij in februari kunnen verwachten.

We wisten dat Hitman 3-DLC aan de horizon was en IO Interactive heeft hun content-roadmap voor februari onthuld. Vanaf vandaag en de hele maand kunnen spelers uitkijken naar nieuwe contracten, escalaties en, natuurlijk, ongrijpbare doelen.

4 februari – De Baskerville-escalatie

Geen fan van de familie Carlisle? Deze escalatie-uitdaging geeft je de taak om terug te keren naar Thornbridge Manor om de hele clan uit te schakelen. De vangst: ze kunnen alleen sterven door ongelukken.

11 februari – Uitgelichte contracten voor MinnMax Dubai

Keer terug naar Dubai om aangepaste (en op bananen gerichte) doelstellingen aan te pakken die zijn bedacht door die boefjes bij MinnMax .

18 februari – De Sinbad Stringent Escalation

Deze unieke escalatie daagt spelers uit om … messen naar zwaaiende dozen te gooien? Klinkt raar, maar IO plaagt een soort verrassing voor wat er in de doos zit, dus het klinkt alsof we onze meswerpvaardigheden zullen aanscherpen om erachter te komen wat dat is.

23 februari – Game-update / Kinda Funny Dartmoor Featured Contracts / The Proloff Parable and The Gauchito Antiquity Deluxe Escalations

Dit is een gestapelde dag omdat spelers een grote update kunnen verwachten, evenals aanbevolen contracten die zijn gemaakt door de mensen van Kinda Funny in Dartmoor. (opmerking: in de trailer staat dat deze missies live gaan op de 25e, maar we hebben met IO bevestigd dat de contracten van KF inderdaad beschikbaar zullen zijn op de 23e).

Eigenaren van Hitman 3’s Deluxe Edition kunnen genieten van twee luxe escalaties. De eerste is The Proloff Parable. Aan boord van een trein in de Karpaten, trekken spelers White Shadow ninjakleding, White Katana en White Sieger 300 sluipschuttersgeweer aan om doelen binnen een tijdslimiet te elimineren. De tweede escalatie, The Gauchito Antiquity, heeft alles te maken met het vergiftigen van je doelen terwijl je het Guru-pak aantrekt.

26 februari – 8 maart: The Deceivers Sapienza Elusive Target

Hitman 3 krijgt zijn eerste ongrijpbare doelen in de vorm van de Deceivers. In de Sapienza-kaart van Hitman 1 hebben spelers 12 dagen de tijd om de twee doelen te elimineren voordat ze uit het spel verdwijnen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.