Home » ESA belooft spoedig nieuwe details omtrent E3 2021

ESA belooft spoedig nieuwe details omtrent E3 2021

Het lijkt erop dat de E3 dit jaar plaats zal vinden.

COVID-19 zorgde ervoor dat de meeste evenementen vorig jaar werden geannuleerd, en nu vaccins nu pas beginnen te rollen, zal 2021 doorgaan met het uitvoeren van digitale alternatieven om gemeenschappen bij elkaar te brengen. Volgens recente rapporten zal E3 2021 dit jaar opnieuw op zijn volledig digitale front doorgaan, aangezien de ESA ons bevestigt dat ze binnenkort meer details zullen delen over wat dit betekent voor gamers.

Volgens pitchdocumenten die naar verschillende uitgevers zijn gestuurd, is het bedrijf op zoek naar een driedaags livestreamevenement dat zal plaatsvinden tussen 15 en 17 juni. Volgens de verstrekte decks zullen er verschillende keynotesessies van twee uur zijn waar gamers van kunnen genieten (net als het Colosseum tijdens het daadwerkelijke persoonlijke evenement) naast een hele reeks streams van ontwikkelaars, uitgevers en populaire makers van inhoud.

“We kunnen bevestigen dat we de E3-ervaring voor 2021 transformeren en zullen binnenkort exacte details delen over hoe we de wereldwijde videogamecommunity samenbrengen”, zegt een officiële woordvoerder van ESA tegen Game Informer. “We voeren geweldige gesprekken met uitgevers, ontwikkelaars en bedrijven over de hele linie, en we kijken ernaar uit om binnenkort details over hun betrokkenheid te delen.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.