Home » Ratchet & Clank: Rift Apart wordt in juni gelanceerd

Ratchet & Clank: Rift Apart wordt in juni gelanceerd

Ratchet & Clank: Rift Apart wordt op 11 juni gelanceerd op PlayStation 5.

Buiten een releasedatum (wat echt het beste deel is) dient de trailer als een montage van beelden die fans al hebben gezien. Dat is een beetje teleurstellend, aangezien we nog steeds niet veel weten over het verhaal van Rift Apart. We weten dat Dr. Nefarious interdimensionale technologie gebruikt om te zoeken naar een realiteit waarin hij altijd wint. Terwijl onze helden ze proberen te stoppen, raken ze gescheiden tussen dimensies en moeten ze hun weg terug naar elkaar vinden. Onderweg zullen ze de mysterieuze vrouwelijke lombax tegenkomen die de aandacht trok tijdens de onthulling van de game, waarvan we weten dat deze speelbaar zal zijn.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.